Užklupo sloga? Vargina kosulys? Turime greitą ir efektyvų sprendimą !!!
Užklupo sloga? Vargina kosulys? Turime greitą ir efektyvų sprendimą !!!

Išsiuntimas per 24 VAL.

Avent rankinis pientraukis SCF430/01

(Atsiliepimų: 0)

33.99

55,00

Visos Avent prekės

Sandėlyje: 4 vnt.

Aprašymas:

NAUJAUSIO MODELIO Avent rankinis pientraukis SCF430/01.  „Philips Avent“ pientraukis, kurio pagaminimą įkvėpė kūdikiai ir jų natūralūs čiulpimo judesiai.

Minkšta silikoninė pagalvėlė švelniais masažuojančiais judesiais stimuliuoja spenelį ir padeda patogiai ir veiksmingai nutraukti pieną. Silikoninė pagalvėlė lengvai lankstosi ir prisitaiko prie spenelio (iki 30 mm). Siurbimas ir spenelio stimuliavimas suteikia greitą pieno tėkmę. Dėl išskirtinės pientraukio konstrukcijos nereikia pasilenkti į priekį, todėl nutraukiant pieną galite sėdėti tiesiai ir atsipalaidavę. Ženkite į naują pieno nutraukimo erą su nepriekaištinga pieno nutraukimo ir spenelių stimuliacijos pusiausvyra, įkvėpta natūralaus kūdikių žindymo.  

Pientraukis palaiko optimalią pieno tėkmę ir švelniai prisitaiko prie spenelių dydžio bei formos.

Kadangi mes visos esame skirtingų formų ir dydžių, silikoninė pagalvėlė lengvai lankstosi ir prisitaiko prie spenelio (iki 30mm).

Nutraukdama pieną jauskitės atsipalaidavusi, nes naudojant šį pientraukį galite sėdėti tiesiai ir nereikia lenktis į priekį. Puikiai priderinkite kiekvieną nutraukimo atvejį pagal savo poreikius.

Nutraukite pieną bet kada ir bet kur su mažesnių matmenų pientraukiu.

Pientraukį lengva išplauti ir surinkti.

Pieną taip pat galite nutraukti ir į „Philips Avent Classic“ ir „Anti-colic“ buteliukus bei VIA indelius (reikalingas VIA jungtukas).

Komplektacija: pientraukis, 120 ml talpos buteliukas „Natural“.

Rodyti daugiau
Atsiliepimai

Ši prekė dar neturi atsiliepimų - būkite pirmas!

Panašios prekės

Susisiekite su mumis:

info@kudikiuprekes.lt