Užklupo sloga? Vargina kosulys? Turime greitą ir efektyvų sprendimą !!!
Užklupo sloga? Vargina kosulys? Turime greitą ir efektyvų sprendimą !!!

Išsiuntimas per 24 VAL.

Chicco gelis apsaugantis nuo uodų, nuo 2 mėn., 60 ml

(Atsiliepimų: 0)

7.75

12,99

Visos Chicco prekės

Sandėlyje: 5 vnt.

Aprašymas:

Chicco gelis apsaugantis nuo uodų, nuo 2 mėn., 60 ml. „Chicco“ nuo uodų atbaidanti kosmetikos linija yra saugi vaiko odai, bet efektyvi. Užtikrina natūralią apsaugą nuo uodų ir įvairių vabzdžių. Užteptas ant odos produktas užtikrina efektyvią apsaugą 3 valandoms. Idealiai tinka vaikams su jautria oda ir nėščioms moterims. Iki 97% natūralios kilmės ingredientų. Su eukalipto, citrinos ir niaulio eteriniais aliejais. Dermatologiškai patikrinta ant jautrios odos. Jokio alkoholio.

Chicco patirtis kūdikių priežiūros srityje leido sukurti produktų liniją, kuri švelniai drėkina ir saugo jautrią vaikų odą, gerbiant fiziologiją, o kartu itin veiksmingai psaugo nuo uodų ir kitų vazdžių įkandimų.

Gelio formulė, greitai susigeria. Jis apsaugo, gaivina ir drėkina mažųjų odą, sukurdamas natūralų barjerą, nes sudėtyje yra eukalipto citrinos ir citrinos eterinių aliejų.

Išskirtinė formulė pasižymi minkštinamuoju poveikiu, todėl oda tampa švelni ir kvapni, nepaliekant dėmių ar riebalų žymių. Dermatologiškai patikrintas ir be alkoholio. Sudėtyje esantys augalų ekstraktai, skleidžia malonų kvapą, nekenksmingą žmogui, kuris yra nepageidaujamas daugeliui erzinančių vabzdžių, tokių kaip uodai.

Rodyti daugiau
Atsiliepimai

Ši prekė dar neturi atsiliepimų - būkite pirmas!

Panašios prekės

Susisiekite su mumis:

info@kudikiuprekes.lt